Synch nominerad till Financial Times Innovative Lawyers Awards Europe 2019

Vi är mycket glada över att Synch för tredje gången har blivit nominerad till Financial Times Innovative Lawyers Awards. Vi är hedrade och stolta över att vara den enda svenska advokatbyrån som är nominerad tillsammans med Magic Circle-byråer (ledande brittiska byråer) och många andra internationella toppbyråer. Synch har nominerats med följande motivering:

Innovation in the business of law: Technology – Disrupting the Nordic Market for legal services by introducing innovativ digital technology

Synch har utvecklat en webbaserad digital AI-lösning med Deep Learning-funktioner för att hjälpa företag att utvärdera innehållet i deras integritetspolicys (i enlighet med Dataskyddsförordningen/GDPR). På www.privacypolicycheck.ai finns ett användarvänligt AI-verktyg som alla kan använda och som inte kräver någon registrering. Verktyget erbjuder företag en kvalificerad juridisk genomgång av dess integritetspolicy. Användaren kopierar in en integritetspolicy, varefter applikationen snabbt och smidigt genererar en lättförståelig summering av resultatet och ger förslag på förbättringar.

”Jag är glad och stolt över att vara en del av en advokatbyrå som utmanar den traditionella affärsmodellen. Vi utvecklar innovativa lösningar för att göra kvalitativt juridiskt arbete mer effektivt och lättillgängligt. Det här är vår tredje nominering och jag hoppas att vi denna gång når hela vägen fram”, säger Magnus Sundqvist, chef för Digital Services.

De slutliga resultaten tillkännages vid prisutdelningen på Natural History Museum i London den 12 september. Klicka här för att se den fullständiga listan över advokatbyårer som är nominerade https://live.ft.com/Events/2019/FT-Innovative-Lawyers-Awards-Europe-2019

För mer information, vänligen kontakta Magnus Sundqvist, Head of Digital Services, magnus.sundqvist@synchlaw.se, +46 761 761 957

Om Synch
Synch är en nordisk advokatbyrå med inriktning på innovation, digital affär och teknik. Med syftet att förenkla hanteringen av juridiska frågor introducerar Synch innovativ digital teknik i sin affärsverksamhet samt erbjuder digitala tjänster till sina kunder.

Om Financial Times Innovative Lawyers Awards
Financial Times Innovative Lawyers Report fick i år in över 800 bidrag och nomineringar från 130 advokatbyråer och 50 bolagsrättsliga team. Marknadsteamet genomförde intervjuer med över 800 klienter, advokater, chefer och experter för att komma fram till den slutliga nomineringen/rankingen. Financial Times Innovative Lawyers Report ger en unik analys av den europeiska juridiska marknaden och utvärderar advokatbyråer rörande teknisk och digital innovation som skapar värde både för kunder och i den egna verksamheten.

Nyheter
Pressmeddelanden

Synch har agerat rådgivare till Reforce International AB

14/10/2019

Reforce är ett globalt företag med huvudkontor i Stockholm som utvecklar SaaS-produkten ReExecute™. ReExecute™ erbjuder digital målstyrning som leder till bevisade ekonomiska resultat

Pressmeddelanden

Synch har tilldelats Gasell 2019

11/10/2019

Dagens Industris utmärkelse Gasellen har de senaste 20 åren tilldelats Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag i syfte att uppmuntra tillväxt och entreprenörskap.

Pressmeddelanden

Synch rådgivare till Tugg Burger vid transaktion

23/09/2019

Hamburgerkedjan Tugg Burgers startade 2014 i Borås och finns idag i 8 svenska städer, konceptet är premiumhamburgare med fokus på upplevelse och miljö. 

Pressmeddelande - TrusTrace
Pressmeddelanden

Synch har agerat rådgivare åt TrusTrace

05/09/2019

Nordiska advokatbyrån Synch har agerat rådgivare åt TrusTrace i samband med riskkapitalbolaget Backing Minds investering på 10,5 miljoner kronor i bolaget.

Pressmeddelanden

Synch nominerad till Financial Times Innovative Lawyers Awards Europe 2019

29/08/2019

Vi är hedrade och stolta över att vara den enda svenska advokatbyrån som är nominerad tillsammans med många internationella toppbyråer.

Nyheter

Sara Sparring intervjuad av Sveriges Radio – Konsumenter varnas för piratkopierade produkter

28/08/2019

Sara råder människor att undvika att köpa piratkopierade produkter, inte bara för att undvika potentiella skador utan också för att undvika att pengar filtreras till kriminella organisationer..