Synch sätter fokus på Skåne

Synch tar ytterligare ett steg i sin expansion genom att anställa Johan Ragnar som sedan många år är verksam advokat i Skåne. Johan har utöver sin allmänna kompetens inom avtalsrätt och transaktioner spetskompetens inom bolagsstyrning, finansiella tillståndsfrågor och compliance. Utöver ansvaret för närvaron i Skåne kommer Johan att framgent utveckla Synchs erbjudande inom bank- och finansrätt. Verksamheten i Skåne kommer att vara en integrerad del av Synchs svenska verksamhet och all kompetens och resurser i Stockholm och Köpenhamn kommer att erbjudas till våra kunder i Skåne. Målsättningen är att, genom ytterligare rekryteringar, förstärka Synchs verksamhet generellt och i Skåne i synnerhet. Johan och framtida kollegor kommer att arbeta från några av de olika tech-hubbar som finns etablerade i Malmö, Lund och Helsingborg.

”Det är väldigt roligt att kunna etablera närvaro i Skåne och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att göra Synch till en given leverantör av högkvalitativa och innovativa juridiska tjänster här. Regionen erbjuder en enorm potential för Synch att fortsätta den fantastiska resa som byrån påbörjat för drygt fyra år sedan. Synch har idag ett nära samarbete med många av Nordens mest framstående teknik- och utvecklingshubbar och vi gläds åt att kunna utveckla entreprenörskapet och digitaliseringen samt att biträda teknik- och startupbolagen även i Helsingborg, Lund och Malmö på samma sätt”, säger Johan Ragnar.

”Sedan vi startade Synch 2014 har vi varit intresserade av att vara aktiva i Skåne och Öresunds-regionen. Efter att Synch fick möjlighet att öppna kontor i Köpenhamn 2017 har det känts än mer prioriterat att vara mer aktiv även på den svenska sidan av Öresund. Det är dock först nu när vi har fått möjlighet att engagera Johan Ragnar som vi känner att vi kan ta detta viktiga steg för Synch. Vår ambition är att, tillsammans med våra kollegor i Köpenhamn, bli en ledande aktör för bolag och investerare inom tech och digital business i hela Öresundsregionen. Vi ser ett starkt intresse och stor potential till expansion i området och kommer under första halvåret anställa ytterligare jurister. Genom vårt kundnära och integrerade arbetssätt erbjuder vi sannolikt det största teamet med fokus på tech och digital business i Norden.”, säger Jim Runsten, vd för Synch.

Nyheter
Nyheter

Andreas Börjesson is praised for especially good client service!

februari 22, 2019

Congratulations Andreas Börjesson, co-founder of Synch, to International Law Office Client Choice Awards 2019.

News Nyheter

Sara Sparring intervjuad av Karnov

februari 18, 2019

Sara Sparring om framgång, delägarskap och åldersfixering.

Okategoriserad Pressmeddelanden

Sara Sparring once again received full pot in the Word Trademark Review

februari 1, 2019

Congratulations to Sara Sparring and the Trademark-team for the excellent feedback from trademark specialist on the market.

Okategoriserad Pressmeddelanden

Synch acted legal advisor to Ztable in connection with financing

januari 31, 2019

Ztable is a riding app that offers a training diary that allows riders to log their development, set goals and follow up statistics.

Nyheter

Synch is hosting the second Global Legal Hackathon

januari 22, 2019

We are happy to announce that we once again have been selected to host the Global Legal Hackathon in Stockholm on February 22-24 2019.

Nyheter

Synch is shortlisted in The Lawyer European Awards 2019

januari 22, 2019

We are proud to be nominated in the category ‘Most innovative technology initiative’.