Synch sätter fokus på Skåne

Synch tar ytterligare ett steg i sin expansion genom att anställa Johan Ragnar som sedan många år är verksam advokat i Skåne. Johan har utöver sin allmänna kompetens inom avtalsrätt och transaktioner spetskompetens inom bolagsstyrning, finansiella tillståndsfrågor och compliance. Utöver ansvaret för närvaron i Skåne kommer Johan att framgent utveckla Synchs erbjudande inom bank- och finansrätt. Verksamheten i Skåne kommer att vara en integrerad del av Synchs svenska verksamhet och all kompetens och resurser i Stockholm och Köpenhamn kommer att erbjudas till våra kunder i Skåne. Målsättningen är att, genom ytterligare rekryteringar, förstärka Synchs verksamhet generellt och i Skåne i synnerhet. Johan och framtida kollegor kommer att arbeta från några av de olika tech-hubbar som finns etablerade i Malmö, Lund och Helsingborg.

”Det är väldigt roligt att kunna etablera närvaro i Skåne och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att göra Synch till en given leverantör av högkvalitativa och innovativa juridiska tjänster här. Regionen erbjuder en enorm potential för Synch att fortsätta den fantastiska resa som byrån påbörjat för drygt fyra år sedan. Synch har idag ett nära samarbete med många av Nordens mest framstående teknik- och utvecklingshubbar och vi gläds åt att kunna utveckla entreprenörskapet och digitaliseringen samt att biträda teknik- och startupbolagen även i Helsingborg, Lund och Malmö på samma sätt”, säger Johan Ragnar.

”Sedan vi startade Synch 2014 har vi varit intresserade av att vara aktiva i Skåne och Öresunds-regionen. Efter att Synch fick möjlighet att öppna kontor i Köpenhamn 2017 har det känts än mer prioriterat att vara mer aktiv även på den svenska sidan av Öresund. Det är dock först nu när vi har fått möjlighet att engagera Johan Ragnar som vi känner att vi kan ta detta viktiga steg för Synch. Vår ambition är att, tillsammans med våra kollegor i Köpenhamn, bli en ledande aktör för bolag och investerare inom tech och digital business i hela Öresundsregionen. Vi ser ett starkt intresse och stor potential till expansion i området och kommer under första halvåret anställa ytterligare jurister. Genom vårt kundnära och integrerade arbetssätt erbjuder vi sannolikt det största teamet med fokus på tech och digital business i Norden.”, säger Jim Runsten, vd för Synch.

Nyheter
Pressmeddelanden

Synch sätter fokus på Skåne

november 5, 2018

Synch tar ytterligare ett steg i sin expansion genom att anställa Johan Ragnar som sedan många år är verksam advokat i Skåne.

Blog Posts

THE NEW GEO-BLOCKING REGULATION AND WHY YOU SHOULD CARE ABOUT IT

november 2, 2018

Geo-blocking, or a set of restrictions imposed on the basis of geographic location are prevalent in e-commerce today.

News

Tillsättning av dataskyddsombud – först ut att granskas av Datainspektionen

oktober 26, 2018

Med anledning av granskningen har Synch sammanfattat några konkreta och viktiga tips vid utnämning av dataskyddsombud.

Publications

Synch contributed to the Danish and Swedish Chapters of The ICLG to: Cybersecurity 2019

oktober 16, 2018

Read the Chapters written by our strong team specialising in Cybersecurity; Niels Dahl-Nielsen, Daniel Kiil, Anders Hellström and Erik Myrberg.

Publications

Sara Sparring and My Byström have contributed to the Swedish Chapter of ICLG to: Copyright 2019

oktober 4, 2018

Read the International Comparative Legal Guide Chapter in the link.

Nyheter

Viveca Fallenius guest lecturer at Bond University, Sydney

september 25, 2018

For the second time Viveca is invited as a guest speaker in the course The Digital Lawyer at Bond university, Sydney, Australia.