Synch sätter fokus på Skåne

Synch tar ytterligare ett steg i sin expansion genom att anställa Johan Ragnar som sedan många år är verksam advokat i Skåne. Johan har utöver sin allmänna kompetens inom avtalsrätt och transaktioner spetskompetens inom bolagsstyrning, finansiella tillståndsfrågor och compliance. Utöver ansvaret för närvaron i Skåne kommer Johan att framgent utveckla Synchs erbjudande inom bank- och finansrätt. Verksamheten i Skåne kommer att vara en integrerad del av Synchs svenska verksamhet och all kompetens och resurser i Stockholm och Köpenhamn kommer att erbjudas till våra kunder i Skåne. Målsättningen är att, genom ytterligare rekryteringar, förstärka Synchs verksamhet generellt och i Skåne i synnerhet. Johan och framtida kollegor kommer att arbeta från några av de olika tech-hubbar som finns etablerade i Malmö, Lund och Helsingborg.

”Det är väldigt roligt att kunna etablera närvaro i Skåne och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att göra Synch till en given leverantör av högkvalitativa och innovativa juridiska tjänster här. Regionen erbjuder en enorm potential för Synch att fortsätta den fantastiska resa som byrån påbörjat för drygt fyra år sedan. Synch har idag ett nära samarbete med många av Nordens mest framstående teknik- och utvecklingshubbar och vi gläds åt att kunna utveckla entreprenörskapet och digitaliseringen samt att biträda teknik- och startupbolagen även i Helsingborg, Lund och Malmö på samma sätt”, säger Johan Ragnar.

”Sedan vi startade Synch 2014 har vi varit intresserade av att vara aktiva i Skåne och Öresunds-regionen. Efter att Synch fick möjlighet att öppna kontor i Köpenhamn 2017 har det känts än mer prioriterat att vara mer aktiv även på den svenska sidan av Öresund. Det är dock först nu när vi har fått möjlighet att engagera Johan Ragnar som vi känner att vi kan ta detta viktiga steg för Synch. Vår ambition är att, tillsammans med våra kollegor i Köpenhamn, bli en ledande aktör för bolag och investerare inom tech och digital business i hela Öresundsregionen. Vi ser ett starkt intresse och stor potential till expansion i området och kommer under första halvåret anställa ytterligare jurister. Genom vårt kundnära och integrerade arbetssätt erbjuder vi sannolikt det största teamet med fokus på tech och digital business i Norden.”, säger Jim Runsten, vd för Synch.

Nyheter
News

MEMORANDUM. THE CLOUD ACT.

14/06/2019

Synch Advokat AB have been asked by the American Chamber of Commerce in Sweden to prepare a memorandum on the CLOUD Act in order to explain and clarify the meaning and consequences of the same.

Pressmeddelanden

Synch partner till tech-hubben HETCH i Helsingborg

14/06/2019

Etableringen är en del av Helsingborg stads offensiva mål att bli en av Europas mest innovativa städer 2022.

Pressmeddelanden

SYNCH IS PROUD TO HAVE TWO LEADING INDIVIDUALS IN IAM PATENT 1000 2019

07/06/2019

Synch’s IP team and our IP experts Sara Sparring and Mathilda Nordmark are recommended!

Pressmeddelanden

Synch acted as legal advisor to Open Payments in connection with financing

28/05/2019

The capital will be used to grow the team and launch the platform in the Nordic and European market.

Pressmeddelanden

Sara Sparring is once again ranked as IP STAR!

27/05/2019

We are happy to announce that Synch once again is acknowledged in Managing Intellectual Property IP STARS 2019, the leading specialist guide to IP firms and practitioners worldwide.

Pressmeddelanden

Synch rådgivare åt Starbreeze vid försäljning av det indiska dotterbolaget Dhruva

17/05/2019

Starbreeze är en oberoende utvecklare, skapare, förläggare och distributör av PC och konsolspel med ett globalt marknadsfokus.