Synch partner till tech-hubben HETCH i Helsingborg

Vi är mycket glada över att vara partnerföretag till HETCH den nya tech-hubben i Helsingborg. Etableringen av hubben är en del av Helsingborg stads offensiva mål att bli en av Europas mest innovativa städer 2022.

HETCH öppnar upp portarna efter sommaren och erbjuder, tillsammans med partners som Synch, Resurs Bank, Wihlborg Fastigheter, Helsingborg stad, THINK accelerator och SUP 46, tillgång till accelerator, startup-community, flexibla arbetsplatser, koppling till utbildning och forskning, affärsrådgivare, investerare och ett supporterande nätverk.

– Målsättningen är att HETCH ska bygga globala bolag och vi vill attrahera bolag både inom och utanför Sverige. Helsingborgs läge, med närheten till kontinenten gör det möjligt att leva lokalt och verka globalt och här ser vi goda möjligheter, säger David Nilsson Sträng, grundare och initiativtagare till HETCH.

– Genom partnerskapet med HETCH får vi på Synch en fantastiskt fin plattform att förstärka vårt erbjudande i Skåne som den ledande advokatbyrån inom tech och innovation. Partnerskapet mellan HETCH och Synch är verkligen en match made in heaven! Vi ser fram emot att med vår omfattande erfarenhet från hubbar, inkubatorer och co-working spaces i Stockholm bidra med vår juridiska och affärsmässiga kompetens till de bolag som är involverade i eller sitter på HETCH. Det här kommer att bli mycket roligt och spännande, avslutar Johan Ragnar, advokat på Synch och verksam i Helsingborg.

För mer information om HETCH läs här.

För mer information kontakta advokat Johan Ragnar, johan.ragnar@synchlaw.se, mobil: 0761-761 918

 

Nyheter
Pressmeddelande - TrusTrace
Pressmeddelanden

Synch har agerat rådgivare åt TrusTrace

05/09/2019

Nordiska advokatbyrån Synch har agerat rådgivare åt TrusTrace i samband med riskkapitalbolaget Backing Minds investering på 10,5 miljoner kronor i bolaget.

Pressmeddelanden

Synch nominerad till Financial Times Innovative Lawyers Awards Europe 2019

29/08/2019

Vi är hedrade och stolta över att vara den enda svenska advokatbyrån som är nominerad tillsammans med många internationella toppbyråer.

Nyheter

Sara Sparring intervjuad av Sveriges Radio – Konsumenter varnas för piratkopierade produkter

28/08/2019

Sara råder människor att undvika att köpa piratkopierade produkter, inte bara för att undvika potentiella skador utan också för att undvika att pengar filtreras till kriminella organisationer..

The Nordic law firm Synch has acted as legal advisor to THQ Nordic
Pressmeddelanden

The Nordic law firm Synch has acted as legal advisor to THQ Nordic

15/08/2019

Synch acted as legal advisor to THQ Nordic in connection with its acquisition of Goodbye Kansas Game Invest AB through a wholly owned subsidiary, THQ Nordic Lager 1 AB.

Nyheter

Synch fortsätter att investera i digitalisering och AI, artikel i Computer Sweden

25/06/2019

Intervju med vd, Jim Runsten, om Synchs framtida erbjudande inom digitalisering och AI i Computer Sweden

News

MEMORANDUM. THE CLOUD ACT

14/06/2019

Synch Advokat AB have been asked by the American Chamber of Commerce in Sweden to prepare a memorandum on the CLOUD Act in order to explain and clarify the meaning and consequences of the same.