Synch har utsett ny ansvarig för affärsområdet Advisory services.

Synch, en av Nordens snabbast växande advokatfirmor, har utnämnt advokat Erica Antonovic till ansvarig för ett av byråns fyra affärsområden, Advisory services.

Synch har sedan starten 2014 utmanat rådande normer inom advokatbranschen. Med fokus på digitala affärer, innovation och mångfald har Synch skapat ett framgångskoncept och under 2017 har byrån expanderat och öppnat kontor i Silicon Valley, Köpenhamn och Oslo. Affärsmodellen och organisationen skiljer sig från de traditionella advokatbyråerna och det banar vägen för nya roller och viljan att utveckla effektiva verktyg för att förnya branschen.

Advokat Erica Antonovic, tidigare bolagsjurist på RaySearch Laboratories AB (publ) och dessförinnan biträdande jurist på annan affärsjuridisk advokatbyrå, började på Synch 2017. Erica är specialist inom bolagsrätt och kommersiella avtal och sedan den 1 juli 2018 är Erica utsedd till chef för ett av Synchs fyra affärsområden, Advisory services, och hon kommer även ta plats i Synchs ledningsgrupp.

”Att vara en del av Synch har varit en fantastiskt resa hittills och jag ser fram emot att få bidra till vår verksamhet i min nya roll. Jag tror mig kunna erbjuda nya insikter och idéer för Synchs fortsatta resa framåt.” säger Erica Antonovic.

”Vi är mycket glada över att Erica träder in i rollen som affärsområdeschef för vår löpande rådgivning, Advisory services. Vi vet att innovation och mångfald är den enda vägen framåt och vi är stolta över att utvecklingen på byrån accelererar. Vi har hela tiden nya projekt på gång som ska säkerställa vår kompetens framåt. Erica har alla de kvaliteter vi värdesätter och hon har en mycket god förmåga att se kundernas behov och hur vi snabbt och effektivt kan hjälpa till.”, säger Jim Runsten, vd.

För mer information, samt kontakt med Erica Antonovic eller Jim Runsten, vd, kontakta Susanne Bonnier, +46 761 761955

Nyheter
Pressmeddelanden

Synch sätter fokus på Skåne

november 5, 2018

Synch tar ytterligare ett steg i sin expansion genom att anställa Johan Ragnar som sedan många år är verksam advokat i Skåne.

Blog Posts

THE NEW GEO-BLOCKING REGULATION AND WHY YOU SHOULD CARE ABOUT IT

november 2, 2018

Geo-blocking, or a set of restrictions imposed on the basis of geographic location are prevalent in e-commerce today.

News

Tillsättning av dataskyddsombud – först ut att granskas av Datainspektionen

oktober 26, 2018

Med anledning av granskningen har Synch sammanfattat några konkreta och viktiga tips vid utnämning av dataskyddsombud.

Publications

Synch contributed to the Danish and Swedish Chapters of The ICLG to: Cybersecurity 2019

oktober 16, 2018

Read the Chapters written by our strong team specialising in Cybersecurity; Niels Dahl-Nielsen, Daniel Kiil, Anders Hellström and Erik Myrberg.

Publications

Sara Sparring and My Byström have contributed to the Swedish Chapter of ICLG to: Copyright 2019

oktober 4, 2018

Read the International Comparative Legal Guide Chapter in the link.

Nyheter

Viveca Fallenius guest lecturer at Bond University, Sydney

september 25, 2018

For the second time Viveca is invited as a guest speaker in the course The Digital Lawyer at Bond university, Sydney, Australia.