Synch har utsett ny ansvarig för affärsområdet Advisory services.

Synch, en av Nordens snabbast växande advokatfirmor, har utnämnt advokat Erica Antonovic till ansvarig för ett av byråns fyra affärsområden, Advisory services.

Synch har sedan starten 2014 utmanat rådande normer inom advokatbranschen. Med fokus på digitala affärer, innovation och mångfald har Synch skapat ett framgångskoncept och under 2017 har byrån expanderat och öppnat kontor i Silicon Valley, Köpenhamn och Oslo. Affärsmodellen och organisationen skiljer sig från de traditionella advokatbyråerna och det banar vägen för nya roller och viljan att utveckla effektiva verktyg för att förnya branschen.

Advokat Erica Antonovic, tidigare bolagsjurist på RaySearch Laboratories AB (publ) och dessförinnan biträdande jurist på annan affärsjuridisk advokatbyrå, började på Synch 2017. Erica är specialist inom bolagsrätt och kommersiella avtal och sedan den 1 juli 2018 är Erica utsedd till chef för ett av Synchs fyra affärsområden, Advisory services, och hon kommer även ta plats i Synchs ledningsgrupp.

”Att vara en del av Synch har varit en fantastiskt resa hittills och jag ser fram emot att få bidra till vår verksamhet i min nya roll. Jag tror mig kunna erbjuda nya insikter och idéer för Synchs fortsatta resa framåt.” säger Erica Antonovic.

”Vi är mycket glada över att Erica träder in i rollen som affärsområdeschef för vår löpande rådgivning, Advisory services. Vi vet att innovation och mångfald är den enda vägen framåt och vi är stolta över att utvecklingen på byrån accelererar. Vi har hela tiden nya projekt på gång som ska säkerställa vår kompetens framåt. Erica har alla de kvaliteter vi värdesätter och hon har en mycket god förmåga att se kundernas behov och hur vi snabbt och effektivt kan hjälpa till.”, säger Jim Runsten, vd.

För mer information, samt kontakt med Erica Antonovic eller Jim Runsten, vd, kontakta Susanne Bonnier, +46 761 761955

Nyheter
Pressmeddelanden

Synch’s lawyers recommended in Best Lawyers 2018

Yesterday

Congratulations to Johan Tydén, Jim Runsten and Sara Sparring for being recommended in Best Lawyer 2018.

Pressmeddelanden

Synch har utsett ny ansvarig för affärsområdet Advisory services.

juli 9, 2018

Synch, en av Nordens snabbast växande advokatfirmor, har utnämnt advokat Erica Antonovic till ansvarig för ett av byråns fyra affärsområden, Advisory services.

Pressmeddelanden

”Synch launches an in-house developed AI-tool” – ARTICLE IN REALTID

juni 29, 2018

Synch’s Head of Digital, Magnus Sundqvist, is interviewed by Realtid regarding the our new AI-tool, Privacy Policy Check AI.

Pressmeddelanden

Synch lanserar ett nytt AI-verktyg för GDPR efterlevnad

juni 26, 2018

Verktyget är helt kostnadsfritt och möjliggör att snabbt analysera om en privacy policies adresserar nödvändiga GDPR-kriterier.

Pressmeddelanden

Synch assisted Peter Gyllenhammar AB in acquisition of Teknikmagasinet

juni 19, 2018

Teknikmagasinet’s first store was opened in 1989. Today the Company has over 130 stores in Sweden, Norway and Finland as well as a web store.

Nyheter

Synch’s Sara Sparring is IP STAR and the IP team is recommended by Managing Intellectual Property 2018

juni 19, 2018

From the left; Sara Sparring, David Leffler, Erica Antonovic and Mårten Lindberg.