Synch har utsett ny ansvarig för affärsområdet Advisory services.

Synch, en av Nordens snabbast växande advokatfirmor, har utnämnt advokat Erica Antonovic till ansvarig för ett av byråns fyra affärsområden, Advisory services.

Synch har sedan starten 2014 utmanat rådande normer inom advokatbranschen. Med fokus på digitala affärer, innovation och mångfald har Synch skapat ett framgångskoncept och under 2017 har byrån expanderat och öppnat kontor i Silicon Valley, Köpenhamn och Oslo. Affärsmodellen och organisationen skiljer sig från de traditionella advokatbyråerna och det banar vägen för nya roller och viljan att utveckla effektiva verktyg för att förnya branschen.

Advokat Erica Antonovic, tidigare bolagsjurist på RaySearch Laboratories AB (publ) och dessförinnan biträdande jurist på annan affärsjuridisk advokatbyrå, började på Synch 2017. Erica är specialist inom bolagsrätt och kommersiella avtal och sedan den 1 juli 2018 är Erica utsedd till chef för ett av Synchs fyra affärsområden, Advisory services, och hon kommer även ta plats i Synchs ledningsgrupp.

”Att vara en del av Synch har varit en fantastiskt resa hittills och jag ser fram emot att få bidra till vår verksamhet i min nya roll. Jag tror mig kunna erbjuda nya insikter och idéer för Synchs fortsatta resa framåt.” säger Erica Antonovic.

”Vi är mycket glada över att Erica träder in i rollen som affärsområdeschef för vår löpande rådgivning, Advisory services. Vi vet att innovation och mångfald är den enda vägen framåt och vi är stolta över att utvecklingen på byrån accelererar. Vi har hela tiden nya projekt på gång som ska säkerställa vår kompetens framåt. Erica har alla de kvaliteter vi värdesätter och hon har en mycket god förmåga att se kundernas behov och hur vi snabbt och effektivt kan hjälpa till.”, säger Jim Runsten, vd.

För mer information, samt kontakt med Erica Antonovic eller Jim Runsten, vd, kontakta Susanne Bonnier, +46 761 761955

Nyheter
Okategoriserad Pressmeddelanden

Sara Sparring once again received full pot in the Word Trademark Review

februari 1, 2019

Congratulations to Sara Sparring and the Trademark-team for the excellent feedback from trademark specialist on the market.

Okategoriserad Pressmeddelanden

Synch acted legal advisor to Ztable in connection with financing

januari 31, 2019

Ztable is a riding app that offers a training diary that allows riders to log their development, set goals and follow up statistics.

Nyheter

Synch is hosting the second Global Legal Hackathon

januari 22, 2019

We are happy to announce that we once again have been selected to host the Global Legal Hackathon in Stockholm on February 22-24 2019.

Nyheter

Synch is shortlisted in The Lawyer European Awards 2019

januari 22, 2019

We are proud to be nominated in the category ‘Most innovative technology initiative’.

Pressmeddelanden

Viveca Fallenius utsedd till Legal Futurist

december 7, 2018

VI har utformat den här rollen, den första i sitt slag, fokuserad på värdedriven innovation i syfte att stödja Synchs långsiktiga tillväxt.

Pressmeddelanden

Synch acted as legal advisor to Pickit in connection with financing

december 3, 2018

Pickit was recently awarded as the “People’s Choice” and “Best User Experience” at the 2018 Office App Awards.