Synch har utsett ny ansvarig för affärsområdet Advisory services.

Synch, en av Nordens snabbast växande advokatfirmor, har utnämnt advokat Erica Antonovic till ansvarig för ett av byråns fyra affärsområden, Advisory services.

Synch har sedan starten 2014 utmanat rådande normer inom advokatbranschen. Med fokus på digitala affärer, innovation och mångfald har Synch skapat ett framgångskoncept och under 2017 har byrån expanderat och öppnat kontor i Silicon Valley, Köpenhamn och Oslo. Affärsmodellen och organisationen skiljer sig från de traditionella advokatbyråerna och det banar vägen för nya roller och viljan att utveckla effektiva verktyg för att förnya branschen.

Advokat Erica Antonovic, tidigare bolagsjurist på RaySearch Laboratories AB (publ) och dessförinnan biträdande jurist på annan affärsjuridisk advokatbyrå, började på Synch 2017. Erica är specialist inom bolagsrätt och kommersiella avtal och sedan den 1 juli 2018 är Erica utsedd till chef för ett av Synchs fyra affärsområden, Advisory services, och hon kommer även ta plats i Synchs ledningsgrupp.

”Att vara en del av Synch har varit en fantastiskt resa hittills och jag ser fram emot att få bidra till vår verksamhet i min nya roll. Jag tror mig kunna erbjuda nya insikter och idéer för Synchs fortsatta resa framåt.” säger Erica Antonovic.

”Vi är mycket glada över att Erica träder in i rollen som affärsområdeschef för vår löpande rådgivning, Advisory services. Vi vet att innovation och mångfald är den enda vägen framåt och vi är stolta över att utvecklingen på byrån accelererar. Vi har hela tiden nya projekt på gång som ska säkerställa vår kompetens framåt. Erica har alla de kvaliteter vi värdesätter och hon har en mycket god förmåga att se kundernas behov och hur vi snabbt och effektivt kan hjälpa till.”, säger Jim Runsten, vd.

För mer information, samt kontakt med Erica Antonovic eller Jim Runsten, vd, kontakta Susanne Bonnier, +46 761 761955

Nyheter
Nyheter

Viveca Fallenius guest lecturer at Bond University, Sydney

13 hours ago

For the second time Viveca is invited as a guest speaker in the course The Digital Lawyer at Bond university, Sydney, Australia.

Blog Posts

LEGAL AI BLOG – Blockchain, Smart Contracts and AI in the Legal Market

19 hours ago

Read the reflections on Blockchain, Smart Contracts and AI in the Legal Market written by Jennie Gunnarsson, lawyer at Synch.

Nyheter

Sara Sparring utsedd till ordförande för Swedish Anti-Counterfeiting Group (SACG)

september 18, 2018

SACG en politiskt oberoende och ideell förening som aktivt arbetar för att förhindra piratkopiering och handel med piratkopierade produkter.

Pressmeddelanden

3 new lawyers to Synch Stockholm

september 14, 2018

Welcome Jennie, Josefine and Emma!

News

SYNCH SHORTLISTED IN FT INNOVATIVE LAWYERS AWARDS – ARTICLE IN REALTID

september 6, 2018

Synch’s Head of Digital, Magnus Sundqvist, is interviewed by Realtid.

Okategoriserad

Synch shortlisted in Financial Times Innovative Lawyers Awards Europe 2018

augusti 29, 2018

We are honoured and proud to be on the shortlist together with Magic Circle (leading UK-headquartered) firms and many other top international law firms.