WeSynch – Jurdik, fast enklare

WESYNCH ÄR EN  TJÄNST SOM GÖR DET MÖJLIGT FÖR DIG ATT ANVÄNDA SYNCHS HÖGKVALITATIVA LEGALA VERKTYG, VAR OCH NÄR DU VILL, TILL ETT RIMLIGT PRIS OCH MED STOR FLEXIBILITET.

wesynch 3

 

Synch vill göra affärer enklare och har därför utvecklat WeSynch – en serie av snabba, prisvärda och högkvalitativa digitala legala verktyg som levereras genom en web-baserad private cloud lösning tillgänglig dygnet från ”any device”. WeSynch är till för alla företag, oavsett storlek, som behöver enkel access till juridiska tjänster, expertkunskap och smart digital support för hanteringen av juridiska frågor.

WeSynch är en prenumerationsbaserad fastpristjänst, som låter dig fokusera på din kärnverksamhet utan att behöva bekymra dig om höga engångskostnader eller långa avtalstider.

Testa en demo / Börja använda tjänsten

 

WESYNCHS TJÄNSTER

  • WeSynch Contract – Mallar och information för att ge dig en bra start
  • WeSynch Line – Fråga en jurist när som helst, var som helst
  • WeSynch Corporate – Skapa kontroll över din verksamhet idag för att bygga för framtiden med Contract Management och lösningar för Corporate Housekeeping
  • WeSynch Deal – Effektivisera dina transaktioner

 

 

WeSynch i Media

WeSynch i HighQ-bloggen – I bloggposten refereras till Jim Runstens presentation på HighQs årliga klientforum i London, där Jim delade med sig av sina tankar om framtiden för juridiska tjänster och gav en inspirerande fallstudie om hur Synch använder HighQs samarbetsplattform vid tillhandahållandet av WeSynch. Computer Sweden skriver om WeSynch – VD Jim Runsten intervjuades av den svenska digitala tidningen Computer Sweden. I intervjun förklarar Jim, som har en omfattande bakgrund inom IT-rätt, hur Synch tillhandahåller den digitala juridiska tjänsten WeSynch genom en molntjänstlösning.

 

Säkerhet

Säkerheten inom WeSynch garanteras löpande genom att Synch, i egenskap av advokatbyrå, i betydande utsträckning använder tjänsterna inom sin egen verksamhet. Säkerheten garanteras vidare av de höga säkerhetsstandarder som upprätthålls av leverantören av WeSynchs infrastruktur, HighQ Solutions Ltd, som är en världsledande leverantör av samarbetslösningar för företag. För mer information, vänligen kontakta Synch via wesynch@synchlaw.se eller ring +46 (0)8 761 35 35.